مشاوره : 09123137673
قیمت فولاد ایران در مقایسه با سایر کشورهای تولیدکننده و صادرکننده کمتر بوده و خریدار را راغب می سازد. همچنین در بازار ارزی که نوسان قیمت شدیدی دارد و افزایش آن سبب اقتصادی شدن هزینه فولاد ایران برای کشورهای مقصد می شود، می تواند صادرات فولاد ایران را رونق بخشیده و بیشتر مطرح نماید. کارشناسان شهرآهن ، رسالت دارند، شما صادرکننده گرامی را همراهی نماید تا هم به رونق صادرات فولاد کمکی نمایند، هم فولاد ایران را در بازار جهانی بیشتر مطرح سازند و هم تجارتی امن و پایدار را برای شما به ارمغان آورند. فرآیند صادرات فولاد با مرحله خرید، تهیه، آماده سازی و بارگیری آغاز می گردد و پس از انجام امور گمرکی و اسناد مربوط به آن، از گمرک مرزی ایران خارج می شود و به سمت مقصد ارسال می گردد. در ادامه فرآیند صادرات فولاد را به طور مفصل توضیح خواهیم داد. همچنین شما می توانید مراحل صادرات میلگرد را در صفحه صادرات میلگرد مطالعه نمایید. اما صادرکنندگان گرامی قبل از آغاز صادرات و برای داشتن تجارتی مطمئن، باید نکاتی را پیش از شروع بدانند.
- بازار هدف را بشناسند و نیازهای آن را بررسی نمایند. واقعیت این است، هر کشوری، به آهن و فولاد نیاز ندارد یا اولویت آنها نیست. یا دلایل دیگری که فولاد را برای آنها جذاب نمی کند. مشاوره تخصصی در خصوص بازارهای هدف را می توانید از کارشناسان شهرآهن، دریافت نمایید.
- بدانند بازار هدف به چه محصولی از آهن و فولاد بیشتر نیاز دارد و روی آنها سرمایه گذاری نمایند. محصولات فولادی دامنه گسترده ای دارد. میلگرد صادراتی، ورق سیاه یا گرم، ورق روغنی، ورق گالوانیزه، شمش روی، شمش آهن، لوله و پروفیل و محصولات مفتولی از جمله محصولات فولادی پرتقاضا در جهان هستند.
- مراحل صادرات را به خوبی بشناسید. شهرآهن، شما صادرکننده گرامی را با مراحل صادرات فولاد آشنا می سازد. ولی پیش از آشنایی با مراحل صادرات ، باید بدانید بازاریابی صادراتی اصل مهم صادرات آهن و فولاد است. درواقع هر صادرکننده ای باید بتواند محصول خود را به کشور مقصد معرفی نماید و آنها را به مشتریان دائم خود تبدیل نماید.
- کشورهای مقصد را به خوبی بشناسید. روابط بین المللی ایران و کشورهای دیگر در استراتژی شما برای صادرات، باید بسیار مورد توجه قرار گیرد. همچنین آگاهی و تحلیل اخبار و اتفاقات روز ایران و جهان، می تواند شما را در هدف صادراتی خود کمک نماید. شما می توانید اخبار روز آهن و فولاد ایران و جهان را در سایت شهرآهن مطالعه نمایید.
نکات کلیدی در صادرات فولاد
- صادرات باید ادامه دار باشد تا به یک فرآیند تجاری موفق تبدیل گردد.
- در نقل و انتقال وجوه دقت نمایید.
- در کشور مقصد، پایگاهی استقرار نمایید و برندسازی داشته باشید.
- برنامه ریزی، برنامه ریزی ، برنامه ریزی
اینفوگرافی صفر تا صد صادرات فولاد
اسناد و مدارک مورد نیاز برای صادرات فولاد
صادرات فولاد مراحل مختلفی را شامل می شود ولی ابتدا باید اسناد و مدارک صادرات فولاد را بشناسید تا بتوانید به راحتی و با برنامه ریزی شروع به صادرات نمایید. اسناد و مدارک مهم در صادرات فولاد عبارتند از :
کارت بازرگانی
در این مورد فرد می تواند به صورت حقیقی و یا حقوقی اقدام به دریافت کارت بازرگانی نماید که به صورت شخصی و با نام خود صادرات را به انجام برساند. در غیر این صورت با استفاده از شرکت های معتبر بازرگانی، میتوانند محصولات خود را صادر نمایند. شرکت شهرآهن، به صورت تخصصی خدمات بازرگانی را جهت صادرات آهن از صفر تا صد، ارائه می نماید.
گواهی استاندارد
گواهی استاندارد، برای کالاهایی که صادرات آنها نیاز به مقررات اجباری استاندارد صادراتی دارد. در مورد صادرات آهن ، تمامی کشورها، گواهی استاندارد کارخانه تولیدکننده و آنالیز کیفیت محصول را نیاز دارند.
گواهی خرید (Invoice)
گواهی خرید یا فاکتور رسمی، صورت حسابی است که درآن تاریخ ، نام و نشانی خریدار و فروشنده ، شماره سفارش یا قرارداد ، تعداد یا مقدار ویا شرح کالا ، قیمت واحد ، قیمت کل ، نوع قرارداد وتعرفه گمرکی کالا به تفصیل ذکر شده است.
گواهی عدل بندی (Packing List)
عدل بندی، سندی است که مشخصات بار و محصول شامل وزن، تعداد، استاندارد و .... جهت حمل و نقل در آن قید می شود. این سند بویژه در تنوع کالا، اهمیت بالایی می یابد.
گواهی مبدأ
گواهی مبدا سندی است که جزییات بار صادر شده از کیفیت آن تا حمل و ترابری در بر دارد و تایید می نماید که کالا محصول کشور ایران است و میلگرد، محصول کدام تولیدکننده و با چه کیفیت بوده است.
بارنامه حمل
بطور کلی بارنامه، سند اصلی انتقال مالکیت کالا از فروشنده به خریدار است و دارای انواع مختلف می باشد مانند بارنامه هوایی – بارنامه دریایی – بارنامه راه آهن – بارنامه سراسری و بارنامه زمینی (کامیون)
کارنه تیر
کارنه تیر دفترچه ای است که برای عبور کالا بوسیله کامیون از کشورهای عضو ، بدون بازرسی دقیق و بدون تامین و دریافت حقوق و عوارض گمرکی صادر می شود .
مراحل صادرات فولاد
صادرات فولاد، همان طور که اهمیت بسیار بالایی دارد و در سطح جهان مورد توجه و تقاضا است ولی حساسیت بسیار زیادی نیز دارد. ارقام و احجام سنگین، تعرفه های گمرکی و استانداردها و کیفیت کالای درخواستی، عواملی هستند که دقت و تخصص نیاز دارند و در این راه باید از مشاوران باتجربه کمک بگیرید. از این رو کارشناسان شهرآهن، با آشنایی و آگاه نمودن بیشتر مخاطبان خود، آسودگی خاطر و هدفمندی را به ایشان عرضه می کنند تا درکنار یکدیگر، تجارتی امن و پایدار را داشته باشند. مراحل صادرات فولاد به شرح زیر می باشد :
1-درخواست خرید :
خریدار درخواست مبنی بر صادرات فولاد به کشور مورد نظر خود را، اعلام و ثبت می نماید. خریدار می تواند، تاجر کشور مقصد باشد و یا فردی واسطه، که ماموریت خرید آهن را برای شرکت یا مصارف شخصی دارد. کارشناسان بخش صادرات شهرآهن، درخواست را دریافت و ثبت می نمایند و اطلاعات کامل از نوع بار و میزان مورد نیاز خریدار کسب می نمایند تا بتوانند مشاوره جامع و درستی در اختیار خریدار قرار دهند تا فرآیند صادرات ایشان، بدون نقص و آسوده انجام گردد.
2- مذاکره و صدور پیش فاکتور :
پس از ثبت درخواست، با توجه به وزن، کیفیت و نوع بار درخواستی، قیمت فولاد صادراتی ایشان با توجه به مشخصات مورد نظر، از کارخانه های معتبر استعلام شده و اعلام می گردد. سپس پیش فاکتوری برای ایشان آماده و ارائه می شود.
3- عقد قرارداد :
پس از تایید پیش فاکتور توسط خریدار، قراردادی فی ما بین شرکت شهرآهن و خریدار منعقد خواهد شد که شرایط و ضوابط صادرات را به طور جامع و مقتضی بار صادراتی ایشان، عنوان گردیده است.
4- صدور فاکتور رسمی :
پس از عقد قرارداد، فاکتور رسمی به نام خریدار صادر می گردد تا به تایید نهایی طرفین برسد.
5- تهیه و آماده سازی سفارش :
بار مورد نظر، با همان مشخصات و ضوابط، تهیه می گردد و جهت ارسال به خارج از کشور، آماده سازی می شود.
6- عقد قرارداد حمل و بیمه :
به منظور ارسال بار، قراردادی بین شرکت های حمل و نقل بین المللی و شرکت شهرآهن بسته می شود که مقرر می گردد بار مذکور را با چه شرایط و مشخصات کیفی و زمانی ارسال نمایند. (البته در این بخش، خریدار نیز می تواند خود، وسیله حمل و نقل بار را مهیا سازد و در واقع خود ایشان، با شرکت معتمد خود قرارداد جاری نماید ولی در هر صورت رسالت کارشناسان شهرآهن این است که بهترین مشاوره و پیشنهاد را به ایشان ارائه نماید چه در امر خرید ، چه در فرآیند صادرات و چه در حمل و نقل آن.)
7- بارگیری و صدور عدل بندی
بار آماده شده، بارگیری می گردد و اطلاعات مورد نیاز بار نیز توسط شرکت حمل و نقل ثبت می گردد.
8- اظهار کالا به گمرک
اظهار گمرک کالا نیز ، اولین مقدمه صدور کالا می باشد. صادرکننده کالا با در دست داشتن مدرک مثبته ( از قبیل کارت بازرگانی ، مجوزهای صدور و …) به گمرک مراجعه نموده و اظهار نامه صادراتی را تنظیم مینماید اظهارنامه میتواند توسط صاحب کالا و یا وکیل صاحب کالا تنظیم شود . پس ازتکمیل اظهار نامه صادراتی ، اظهار نامه و مدارک ضمیمه آن در دایره تطبیق اسناد گمرک به لحاظ کنترل صلاحیت صادرکننده یا اظهار کننده و صحت اسناد و مدارک و مندرجات اظهار نامه مورد بررسی قرار میگیرد .
9- اخذ گواهی مبدا :
گواهی مبدا ، سندی است که جزییات بار صادر شده از کیفیت آن تا حمل و ترابری را در بر دارد و مشخص می سازد که کالا محصول کشور ایران است و از کدام تولیدکننده ارسال گردیده است. طی فرآیند خود، این سند نیز آماده می شود و در اختیار خریدار قرار می گیرد.
10- تسویه مبلغ باقی مانده از قرارداد :
پس از بارگیری و تایید مدارک بار تسط خریدار، الباقی مبلغ قرارداد نیز، تسویه می گردد تا بار اجازه خروج پیدا نماید.
11- ترخیص کالا از گمرک مرزی ایران
12- ارسال کالا
پس از تسویه، بار از گمرک مرزی ایران ترخیص شده و ارسال می گردد.
با توجه به فرآیند صادرات فولاد، مشخص گردید که هریک از اسناد نام برده شده در کدام مرحله از مراحل صادرات فولاد، مورد نیاز هستند و با آگاهی و شناخت، در جهت آماده سازی آنها، اقدام نمود. همچنین در تمام فرآیند صادرات آهن و فولاد، کارشناسان شهرآهن، همراه خریدار هستند و تمام مراحل را پیگیری نموده تا به نحو احسن و بدون کوچکترین مشکلی انجام پذیرد و آسودگی خاطر را برای خریدار گرامی فراهم می آورند.
قیمت فولاد صادراتی
قیمت فولاد صادراتی ، یکی از مهم ترین و چالشی ترین بحث های صادرات فولاد است. چه بسا در بازار آهن و فولاد، قیمت های مختلفی ارائه می گردد که مخاطب را دچار ابهام نموده و تزلزل و ترس را در وجود ایشان قوت می بخشد. اما واقعیت قیمت فولاد صادراتی این است که تحت تاثیر عوامل متعدد و نیاز خریدار، تعیین و خریداری می گردد و نمی توان گفت تمامی محصولات فولاد صادراتی، قیمت یکسانی دارند. چه بسیار اتفاقاتی بوده است که به دلیل عدم شناخت خریدار و حتی فروشنده از کیفیت و آنالیز محصول فولادی مورد نظر خریدار ، قیمتی بی اساس ارائه شده و همین امر موجب اعتماد گردیده و در انتها خسارات جبران ناپذیری به خریدار وارد نموده است. پیشنهاد کارشناسان شهرآهن به خریداران گرامی، اعتماد در درجه اول بر پایه دانش، آگاهی و تخصص صادرکننده در امور بازرگانی و ترخیص کالا می باشد و در درجه دوم، قیمت فولاد مطرح گردد. عواملی که در تعیین قیمت فولاد صادراتی موثر هستند عبارتند از :
- کیفیت فولاد مورد نیاز خریدار
- سایز و نوع خاص
- استاندارد فولاد
- نرخ ارز و دلار
- قیمت جهانی فولاد
- میزان تولید و تقاضای داخلی فولاد
- تعرفه های گمرکی
- خدمات بازرگانی
- کرایه حمل بار
شما خریداران گرامی، می توانید جهت استعلام قیمت محصولات فولاد صادراتی ، دریافت مشاوره جهت کیفیت، استاندارد و کارخانه تولیدکننده فولاد با کارشناسان شهرآهن تماس حاصل نمایید.
صادرات محصولات فولادی ایران
صادرات آهن و فولاد ایران ، در میان کشورهای همسایه و حتی جهانی، شهرت خاص خود را دارد. افزون بر این، ایران در صادرات فولاد و آهن رتبه 11 در جهان را دارد. بر این مبنا، سالانه، حجم مشخصی از تولید آهن و فولاد ایران به صادرات آهن به کشورهای دیگر اختصاص داده می شود. طی سال گذشته بیشترین محصولات فولادی صادر شده عبارت بودند از میلگرد صادراتی ، لوله فولادی و اتصالات ، مفتول ، ورق گالوانیزه ، شمش آهن ، شمش روی ، ورق سرد و گرم ، میله های نورد گرم. که مختصری به پتانسیل و مقصد صادراتی آنها می پردازیم.
صادرات ورق گالوانیزه
صادرات ورق گالوانیزه، طی چند سال اخیر، روند سینوسی داشته است. بدین معنی که طی سال های 1393-1390 ، بیشترین حجم صادرات ور گالوانیزه کشور انجام شده است و با انوسان نرخ ارز و بازار جهانی، تا حدودی از حجم آن کاسته شده است. مقاصد اصلی صادرات ورق گالوانیزه ایران، عراق ، افغانستان ، ترکمنستان ، ارمنستان بوده است. صادرات ورق گالوانیزه به عراق، اصلی ترین مقصد صادراتی ایران بوده است. طی بحران جنگ، تقاضای عراق کاهش یافته بود اما در حال حاضر با اتمام جنگ و نیاز به توسعه صنعت و ساخت و ساز در عراق، مجدداً، ورق گالوانیزه صادراتی ایران، مورد توجه و تقاضای زیادی عراق می باشد. ورق گالوانیزه، یکی از بهترین محصولات فولادی ایران است ک پتانسل صادرات را نیز دارد. به همین جهت، باید با برنامه ریزی و هدف گذاری، در پی بازارسازی و نفوذ به بازارهای صادراتی باشیم تا این صنعت و صادرات آن را توسعه داده و فولاد ایران را به همگان بشناسانیم.
صادرات میلگرد
صادرات میلگرد که در راس صادرات فولاد ایران مطرح می گردد، رونق خوبی گرفته است ولی نیاز به برنامه ریزی و تدابیر جهت افزایش حجم صادرات و کشورهای مقصد نمود. طی آمار اعلام شده، بیشترین حجم واردات میلگرد از ترکیه، در کشورهای امارات ، آمریکا، مصر، کشورهای خاورمیانه ، شمال آفریقا ، عراق ، یمن ، اتیوپی و عربستان صورت پذیرفته است. این در حالی است که ترکیه جوابگوی نیاز این کشورها نبوده و البته از تولیدات داخلی خود نیز غافل شده است. از این رو، بهترین فرصت برای صادرات میلگرد ایران می باشد که خود را جایگزین فولاد ترکیه نماید و صادرات میلگرد به کشورهای عراق ، امارات و خاورمیانه را به دست بگیرد.
صادرات لوله و پروفیل
صادرات لوله و پروفیل فولادی ایران، بویژه در صنعت نفت و گاز و پتروشیمی رونق زیادی دارد که عمدتاً به کشورهای عراق ، افغانستان ، ترکمنستان، گرجستان، ارمنستان و سوریه صادر می شوند. بیش از 80 درصد صادرات لوله و پروفیل فولادی ایران به کشور عراق بوده که بیشترین تقاضای آنها نیز در صادرات لوله گالوانیزه بوده است. صادرات لوله به عراق نیز بیش از 80 درصد کل صادرات لوله و پروفیل فولادی ایران را شامل شده که از گمرکات غرب تهران، پرویخان، شلمچه، تبریز، کرمانشاه، یزد و اصفهان انجام پذیرفته است. صادرات لوله به افغانستان، 8 درصد صادرات لوله فولادی ایران را شامل می شود و بیشتر از گمرکات غرب تهران، مشهد، اصفهان ، یزد ، کرمانشاه و زاهدان انجام پذیرفته است. صادرات لوله به ارمنستان، 0.24 درصد صادرات لوله و اتصالات ایران را در بر می گیرد و بیشتر از گمرک تبریز ترخیص شده و در ماه های پایانی سال بوده است.
صادرات مفتول
صادرات مفتول، یکی از پرتقاضاترین محصولات فولادی است. کشور ترکیه، حجم عظیمی از صادرات محصولات مفتولی را انجام می دهد ولی طی سال گذشته، صادرات سیم مفتول ترکیه، کاهش شدیدی داشته است. کشورهای مقصد صادرات مفتول، عراق، آمریکا، مصر، ایتالیا، برزیل، مراکش، لیبی و ... هستند. علت کاهش صادرات سیم مفتول در ترکیه به دو علت بوده است :
- کاهش شدید قیمت شمش آهن و قراضه آهن
- قیمت مفتول رقابتی که بین کشورهای تولیدکننده مفتول ایجاد شده است.
کاهش قیمت شمش فولادی و قراضه آهن، موجب ایجاد رقابت شده است. ایران یکی از برترین تولیدکنندگان مفتول در جهان است که کیفیت مناسب با قیمت پایین در سطح جهان را عرضه می کند. از این رو با کاهش عرضه مفتول ترکیه، ایران جایگزینی برای این کشور است که می تواند محصولات مفتولی خود را به کشورهای مقصد صادر نماید. البته در بازار جهانی، قیمت مفتول ایران بسیار مناسب بوده زیرا هم ماده اولیه آن ارزان تر است و هم هزینه تمام شده تولیدات پایین است. لذا در بازار جهانی، ایران می تواند رقابتی همراه با برد داشته باشد.
مقاصد صادراتی فولاد
در ادامه به توضیح و تفضیل مقاصد صادراتی فولاد ایران می پردازیم. صادرات فولاد ایران در محصولات نامبرده شده، به مقصد 15 کشور ارسال می گردد که به ترتیب اولویت آنها را ذکر می کنیم.
صادرات فولاد به عراق
صادرات فولاد به عراق، بیشترین حجم صادرات فولاد ایران بوده است لذا اهمیت بسیار بالایی برای فولاد ایران دارد. بیشترین حجم صادرات فولاد به عراق، مربوط به صادرات ورق گالوانیزه ، صادرات ورق سیاه زیر 3 میلی متر ، صادرات میلگرد شاخه و صادرات میلگرد کلاف بوده است که میانگین 150 درصد رشد داشته اند. بیشترین حجم صادرات به عراق از مرز خسروی و مرز پرویزخان صورت می گیرد. گمرک خسروی تنها گمرک رسمی ایران و عراق می باشد که حدوداً روزانه 150 کامیون بار صادراتی از آن به بغداد و جنوب عراق صادر می شود. حمل و نقل کالای صادراتی به عراق به 3 طریق امکان پذیر است.
- حمل بوسیله بارنامه داخلی تا لب مرز :به عنوان مثال کامیون ایرانی در مرز خسروی بار را به کامیون عراقی منتقل می کند.
- حمل یکسره : کالا در کامیون ایرانی بارگیری می گردد و در مرز دیگر تخلیه نمی شود. پس از انجام امور گمرکی وارد عراق شده و در مقصد تخلیه می نماید.
- حمل ترانزیت : درواقع بار قصد تخلیه در کشور مورد نظر را ندارد. به عنوان مثال اگر بخواهیم فولاد صادراتی ایران را به سوریه ارسال نماییم، پس از بارگیری، بار از مرز عراق عبور کرده و در عراق تخلیه نمی شود فقط مسیر ارتباطی ایران و سوریه می باشد. پس از ترانزیت از عراق، وارد سوریه شده و در آنجا تخلیه می نماید. به این فرآیند، ترانزیت می گویند.
صادرات فولاد به ترکیه
صادرات فولاد به ترکیه، مهمترین منبع واردات فولاد ترکیه است. ترکیه با اقتصاد رو به رشد خود، جزو 20 اقتصاد برتر جهان است. کشور ترکیه خود صادرات فولاد دارد. اما نکته ای که حائز اهمیت است این است، که فقط مقداری از حجم صادرات ترکیه مربوط به تولیدات خود کشور ترکیه می باشد و مابقی آن، واردات فولاد است که تامین کننده اصلی آن ایران است. واردات فولاد ترکیه حدود 4 درصد واردات فولاد جهان است که مهمترین کشور مقصد در صادرات ترکیه نیز ، ایالت متحده آمریکا بوده است. در واقع به دلیل تحریم ها و منع تجارت جهانی ایران، صادرات مستقیم ایران به کشورهای اروپایی و آمریکا ممنوع است. لذا، ترکیه واسطه خوبی برای، صادرات فولاد ایران است.
تا قبل از سال 2014 میلادی، صادرات ترکیه از واردات آن بیشتر بوده است اما پس از سال 2014، واردات آن از صادرات پیشی گرفت و این نشان دهنده مصرفی شدن ترکیه در فولاد و نیازمندی بیشتر به صادرات فولاد ایران است. این دقیقاً همان فرصتی است که صادرکنندگان ایرانی، باید از آن استفاده نموده و به دلیل وجود تقاضا از خود کشور ترکیه، وارد بازار وادرات فولاد ترکیه شوند. بیشترین صادرات فولاد به ترکیه از مرز بازرگان و بیله سوار در شمال غربی ایران، انجام می پذیرد. برای ارسال بار به قبرس و یا دیگر شهرهای ترکیه، بار از طریق بندر اسکندرون، بندر مرسین و .... ارسال می گردد و یا ترانزیت می شوند.
صادرات فولاد به افغانستان
صادرات فولاد به افغانستان، زمانی اهمیت بیشتری می یابد که بدانیم، ایران، نخستین مبدا واردکننده کالا به افغانستان است. و این اهمیت هزاران برابر می شود اگر در نظر داشته باشیم که کشور چین، در همسایگی شرق افغانستان قرار گرفته است و این کشور می تواند واسطه ایران و چین گردد. اگرچه افغانستان در صادرات فولاد ایران، رتبه ششم را گرفته ولی اهمیت آن بسیار بیشتر است چرا که در بازار رقابتی قیمت، اول کشور عراق و دوم افغانستان، بازار خوبی داشته و قیمت های ایران بسیار مطلوب این کشورهاست. در نمودار زیر متوسط قیمت کالاهای صادراتی را به کشورهای مقصد نشان می دهد که گویای این موضوع است.
فرصتی که افغانستان برای رشد صادرات آهن و فولاد ایران فراهم می سازد، این است که با کشور تاجیکستان ، چین و منطقه کشمیر همسایه و هم مرز می باشد که می تواند مقاصد صادراتی ایران را گسترش دهد. از آنجا که قیمت آهن و فولاد ایران در افغانستان، نسبت به فولاد دیگر کشورها، مناسب تر و به اصطلاح رقابتی است، می توان نتیجه گرفت که تقاضا برای فولاد ایران بسیار مورد توجه و پذیرش قرار خواهد گرفت. از این رو صادرکنندگان ایرانی، بر مبنای این اصل، باید فرصت را غنیمت بشمارند و ضمن کوتاهی دست رقبا از بازار افغانستان، صادرات فولاد را رونق ببخشند.
صادرات فولاد به گرجستان
صادرات فولاد به گرجستان، از آن جهت اهمیت زیادی دارد، که بخش ساخت و ساز در اقتصاد گرجستان، قابل توجه بوده و سهم عظیمی از اقتصاد را داراست. با واگذاری نقش، مرکزیت حمل و نقل ، تدارکات و نقطه مواصلاتی تجارت اروپا و آسیا به گرجستان، این کشور درصدد توسعه زیرساخت های خود و احداث پروژه های عظیم زیربنایی، برآمد و لذا ساخت و ساز و نیاز به واردات فولاد آن به طرز چشمگیری افزایش یافت. گرجستان در مسیر پیشرفت و رشد خود، صنعت ساخت و ساز را گسترش داده ضمن اینکه استاندارد سازی و مدرن سازی نیز در اولویت سیاست های آنها قرار دارد. همزمان با پیشرفت گرجستان به عنوان مرکزیت حمل و نقل، صنعت گردشگری آن نیز رشد یافت و ساخت هتل ها و بازسازی سازه های ماندگار بیش از پیش رونق گرفت که همه آنها، فرصت صادرات فولاد به گرجستان را از ایران قوت می بخشند.
در زمینه محصولات ساختمانی پایه نظیر سیمان، آهک و گچ، تولیدات داخلی گرجستان، مکفی است ولی در زمینه آهن و فولاد، هنوز نیاز به واردات دارد و فرصت سرمایه گذاری در صادرات آهن و فولاد را برای صادرکنندگان ایرانی فراهم می سازد. از مهمترین مصالحی که به گرجستان ارسال می گردد می توان به صادرات میلگرد ، صادرات تیرآهن، صادرات لوله و پروفیل و صادرات ورق گالوانیزه اشاره نمود. کالاهای صادراتی به گرجستان بیشتر از طریق مرز بیله سوار و به صورت ترانزیت از آذربایجان انجام می پذیرد. از دیگر مقاصد صادراتی فولاد ایران که در درجه دوم صادرات بعد از کشورهای نام برده قرار می گیرند می توان به صادرات فولاد به قبرس،صادرات فولاد به امارات متحده عربی،صادرات فولاد به عمان،صادرات فولاد به قطر،صادرات فولاد به سوریه،صادرات فولاد به پاکستان اشاره نمود.
شهر آهن، مفتخر به همکاری با کارخانه های تولیدی و شرکت های بازرگانی، برای اجرای کلیه عملیات گمرکی مربوطه به صادرات مواد اولیه، محصولات آماده و ... از گمرکات کشور می باشد. در این راستا آماده ارائه خدمات مرتبط از جمله جذب وسیله نقلیه، انجام عملیات گمرکی، صدور گواهی نامه و پلمپ کالا در گمرک مبدا و نیز خروج از گمرک مرزی ایران می باشد. همچنین کارشناسان زبده این مجموعه، آماده ارائه مشاوره های تخصصی به شما می باشد. جهت دریافت مشاوره می توانید با شماره 09123137673 تماس حاصل نمایید.