مصالح و آهن آلات در ساختمان سازی نقش اساسی را در حفظ پایایی و استحکام ساختمان ها ایفا می کنند. به دنبال افزایش جمعیت و ساخت و سازهای شهری، استفاده از مقاطع مختلف فولادی و آهن در ایجاد بناهای پس از جنگ جهانی دوم بیش از پیش رواج یافت. ایران نیز در پی تاثیر از این مسئله به استفاده از قطعات فولادی و حفظ استحکام ساختمان از این طریق روی آورد. یکی از مهم ترین و البته ضروریات ساختمان سازی امروزی به کارگیری قوطی و پروفیل های صنعتی و ساختمانی است. این قطعات از جنس آهن بوده و کارکردهای مختلفی در پیش برد پروژه های ساخت و ساز شهری دارند. لوله های پروفیل علاوه بر صنعت ساختمان سازی به واسطه مقاومت و انعطاف پذیری بالا، در صنایع خودروسازی نیز کاربردی هستند.
ایران یکی از کشورهای پیش رو در بخش تولید انواع آهن آلات به ویژه قوطی و پروفیل های ساختمانی است. این محصول یکی از پرمتقاضی ترین صنایع فولادی ایران در طی چندین سال گذشته بوده است. در حال حاضر حجم عظیمی از مقاطع فولادی قوطی و پروفیل تولید داخل به کشورهای گرجستان، ترکیه، کویت، عمان، سوریه، عراق، ازبکستان، ترکمنستان، افغانستان و... صادر می شود. در ادامه به بررسی ویژگی های قوطی و پروفیل صادراتی، کاربردهای آن و همچنین وضعیت صادرات در این بخش می پردازیم.
قوطی و پروفیل چیست؟
پروفیل ها بخش مهمی از مقاطع ساختمانی هستند که به دلیل وزن مناسب و مقاومت بالا در ساخت انواع درب و پنجره های آلومینیومی کاربرد دارند. این مقاطع فلزی از آهن ساخته شده و به صورت توخالی تولید و عرضه می شوند. پروفیل ها بر حسب نوع کارکرد و فرآیند ساخت، به دسته های مختلفی اعم از پروفیل نورد گرم و سرد، پروفیل مرکب، پروفیل سبک و پروفیل سنگین تقسیم بندی می شوند. قوطی ها نیز نوعی از پروفیل های ساختمانی هستند که تا حد زیادی مشابه پروفیل های توخالی رفتار می کنند. این مقاطع در اشکال مختلف مربع و مستطیل تولید شده و متریال مورد استفاده در آن ها برحسب نوع کارکردشان متفاوت است.
صادرات قوطی و پروفیل
با افزایش آمار تقاضای صادرات فولاد ایران به کشورهای همسایه می توان عنوان کرد که محصولات صنعتی ایرانی در این کشورها از جایگاه مناسبی برخوردار است. بر اساس برنامه ریزی های انجام شده تا افق 1404، صادرات این دست از محصولات با افزایش 3 برابری به میزان پانزده میلین تن در سال نیز افزایش خواهد یافت. درطی چندین سال گذشت با حمایت دولت از تولیدکنندگان صنعت فولاد کشور و تسهیل روند صادرات آن ها، بستر مناسبی جهت عرضه این محصولات در بازارهای بین الملل کشورهای همسایه فراهم گردیده است. لوله های گالوانیزه بیش از 80 درصد از کل صادرات پروفیل به کشور عراق را شامل می شوند. این میزان در کشور افغانستان به 8 درصد و کشور ارمنستان به زیر یک درصد کاهش پیدا می کند. هم اکنون کشورهای ترکیه، عراق، ترکمنستان، افغانستان، قزاقستان، قبرس و بسیاری از کشورهای حاشیه خلیج فارس و منطقه اوراسیا پذیرای واردات قوطی و پروفیل صادراتی ایران می باشند.
ویژگی های قوطی و پروفیل صادراتی
در پی اقدامات بزرگ و گام های مهم صنایع فولادی جهت صادرات محصولات با کیفیت، می توان گفت قوطی و پروفیل های صادراتی ایران به لحاظ کیفی تا حد زیادی در کشورهای منطقه به اثبات رسیده است. در این راستا کارخانه های تولید فولاد مقاطع فلزی قوطی و پروفیل را در انواع و اشکال مختلفی تولید می کنند. این محصولات شامل لوله های سبک با ضخامت 6 الی 7 میلیمتری، لوله های سنگین در ابعاد 20 الی 102 میلمتری و در اشکال مختلف به کشورهای همسایه صادر می شوند. به دنبال افزایش تقاضای سایر کشورها جهت واردات محصولات فولادی تولید ایران، سعی شده است تا تولید قوطی و پروفیل، انواع میلگرد، ورق و... با کیفیت قابل قبول و در سطح استانداردهای بین المللی صورت گیرد.
قیمت قوطی و پروفیل صادراتی ایران
یکی از فاکتورهای مهم در بحث صادرات قوطی و پروفیل ایرانی، قیمت نهایی آن ها است. به طور کلی قیمت محصولات فولادی صادراتی متاثر از عوامل مختلفی هستند که تمامی این موارد می تواند بازار را دچار اختلال کنند. قیمت لوله های پروفیل بر اساس تعرفه های گمرکی، نوع ورق های فولادی، نیاز بازار داخل، میزان تولید، کرایه حمل بار، کیفیت و همینطور نوسانات قیمت ارز، ارزش ثابتی نداشته و مدام در حال تغییر است. از دیگر نکات تاثیرگذار در قیمت قوطی و پروفیل صادراتی ضخامت و حجم آن هاست که می تواند وزن و قیمت نهایی آن را با تغییراتی مواجه سازد. اما به طور کلی کیفیت بالای فولاد ایران و در عین حال به صرفه بودن هزینه خرید فولاد از ایران به دلیل نوسانات ارزی، از دلایل اصلی تقاضای بالای سایر کشورها برای واردات این محصول است. برای مشاهده جدول وزن قوطی و پروفیل بدون محدودیت در زمان و مکان می توانید به بخش جداول وزنی در وب سایت فروشگاهی شهرآهن مراجعه کنید.
اسناد و مدارک مورد نیاز جهت صادرات قوطی و پروفیل
دریافت اسناد و مجوزهای صادراتی یکی از ملزومات و اقدامات اساسی برای تولیدکنندگان ایرانی است. با در اختیار داشتن مدارک و اسناد قانونی می توان روند اصولی را برای صادرات انواع محصولات فولادی طی نمود. مهم ترین این اسناد به ترتیب شامل کارت بازرگانی، گواهی استاندارد، گواهی خرید، گواهی عدل بندی، گواهی مبدا، بارنامه حمل و کارنه تیر هستند.
اولین اقدام جهت انجام مراحل قانونی صادرات دریافت کارت بازرگانی و گواهی استاندارد محصولات فولادی قوطی و پروفیل است.گواهی های مذکور صرفا به صادرکنندگان حقیقی یا حقوقی محصولات اعطا می شود. گواهی استاندارد قوطی و پروفیل صادراتی نیز به عنوان مجوزی جهت تایید کیفیت محصول مربطه در بحث صادرات بین الملل کاربردی است. در سایر گواهی های ذکر شده اعم از گواهی خرید، گواهی عدل بندی و گواهی مبدا تمامی اطلاعات مورد نیاز کالا، مشخصات بار و قیمت کل به صورت جزئی و دقیق قید می شود.
مراحل صادرات قوطی و پروفیل
صادرات فولاد به دلیل افزایش تقاضا در بازار جهانی بسیار قابل اهمیت است. عوامل مختلفی از قیمت نهایی محصول تا کیفیت کالای صادره در میزان صادرات فولاد ایران به شدت موثر هستند. بنابراین توصیه می شود تا در این مسیر پرپیچ و خم از مشورت افراد متخصص در زمینه صادرات فولاد استفاده شود تا تمامی مراحل صادرات در این بخش به صورت اصولی و بدون نقض طی گردد. صادرات قوطی و پروفیل شامل 12 مرحله از سفارش محصول در مراحل اولیه تا ارسال کالا از سوی گمرک ایران در انتهای آن است. به عبارتی مراحل صادرات قوطی و پروفیل ایران بدین شرح می باشند
- درخواست سفارش محصول در مرحل اولیه صادرات لوله و پروفیل، خریدار بعنوان واردکننده یا واسطه، میزان سفارش محصول از کشور مبدا را به ثبت می رساند.
- مذاکره و صدور پیش فاکتور سپس با توجه به وزن بار، نوع محصول، تعرفه گمرکی و قیمت ارز لحظه ای، هزینه نهایی بار اعلام شده و در صورت تایید، فاکتور اولیه صادر می شود.
- عقد قرارداد دو طرفه در پی مذاکره طرفین و توافقات اولیه مبنی بر صدور کالای موردنظر با توجه به تمامی شرایط و ضوابط، قراردادی دو طرفه بین خریدار و فروشنده منعقد خواهد شد.
- صدور فاکتور رسمی در این مرحله و پس از تاییدات نهایی سند رسمی خرید بار، تحت عنوان فاکتور رسمی صادر می شود.
- آماده سازی سفارش بر اساس ضوابط و نوع محصولات ارسالی، لوله و پروفیل صادراتی در مرحله تهیه و آماده سازی قرارمی گیرند.
- حمل و بیمه بار یکی از مراحل اولیه ارسال کالا به سمت کشور مقصد، عقد قرارداد رسمی با شرکت های حمل و نقلی است. در این قرار داد تمامی مشخصات بار و زمان بارگیری به صورت جداگانه قید خواهد شد.
- بارگیری و اظهار کالا به گمرک پس از ثبت مشخصات بار توسط شرکت حمل و نقل، لازم است تا به منظور اظهار کالا صادرکننده با در اختیار داشتن اسناد و مدارک مورد نیاز به اداره گمرک مراجعه کند.
- گواهی مبدا و تسویه حساب طی فرآیند خرید گواهی بعنوان رسمیت بار صادره و جزئیات مربوط به آن به خریدار تحویل داده می شود. پس از تایید نهایی اداره گمرک ایران و بازرسی بار توسط مسئولان مربوطه مبلغ باقی مانده ذکر شده در قرارداد از سوی خریدار تسویه می گردد.
- ترخیص و ارسال کالا در مرحله نهایی نیز، بار از سمت گمرک ایران به کشور مقصد ارسال خواهد شد.
لازم است تا پیش از آغاز صادرات محصولات فولادی، تمامی جوانب کار از جمله بازار هدف، قوانین حاکم بر کشور مقصد، میزان تقاضای بازار، آنالیز رقبا، روابط بین الملل دو کشور و.. به دقت بررسی شود.
تعرفه گمرکی صادرات قوطی و پروفیل
نوسات تعرفه های گمرکی مرزی یکی از دلایل اصلی ایجاد اختلال در روند صادرات محصولات فولادی سنگین هستند. در طی سالیان اخیر پس از اثبات کیفیت این کالا در بازار جهانی و افزایش تقاضای آن از سمت کشورهای مختلف، به منظور تسهیل روند صادرات، تعرفه گمرکی محصولات فولادی تا حد زیادی کاهش یافت. در حال حاضر صادرات قوطی و پروفیل های تولید ایران به سهولت انجام شده و صادرکنندکان این دست از محصولات فولادی مشمول پرداخت هزینه های سنگین نخواهند بود.
برای اطلاع از قیمت پروفیل صادراتی به صفحه قیمت قوطی و پروفیل مراجعه نمایید
مقاصد صادرات پروفیل
صادرات قوطی و پروفیل به ترکیه
کشور ترکیه به دلیل موقعیت استراتژیک جغرافیایی و روابط دوجانبه با سایر کشورهای اوراسیا، پذیرای بخش عمده ای از کالاهای غیر نفتی است. صادرات آهن آلات و فولاد ایران بخش عظیمی از کالاهای واردات به این کشور را شامل می شود، به طوری که جمع میزان صادرات غیرنفتی ایران به کشور ترکیه در سال 2018 میلادی حدود 8 میلیارد دلار عنوان شده است. ترکیه از جمله کشورهای در حال توسعه امروزی است که به جهت توسعه و عمران آبادانی نیاز آن به استفاده از سازه ها و قطعات فولادی حتمی است. در حال حاضر ایران، 45 رقم کالای مورد نیاز ترکیه را، صادر می کند. از این رو ترکیه به ششمین بازار صادراتی ایران تبدیل شده است. حدود 90 درصد از نیاز فولاد کشور ترکیه از طریق مرز زمینی و دریایی با ایران تامین می گردد. 90 درصد حجم صادرات ایران به ترکیه، از طریق زمینی و مرز بازرگان صورت می پذیرد.
شرایط صادرات قوطی و پروفیل به ترکیه
همانطور که پیش تر نیز اشاره گردید کشور ترکیه به دلایل جغرافیایی و سیاسی یکی از بازارهای هدف صادرات قوطی و پروفیل ایرانی است. اما از نکات قابل توجه صادرات به کشور ترکیه در نظر گرفتن شرایط و بررسی قوانین واردات حاکم بر آن کشور است. بنابراین توصیه می شود پیش از اقدام صادرات به این کشور به جهت جلوگیری از پیش آمد مشکلات آتی و تحمیل هزینه های گزاف به تولیدکنندگان، از تجارب افراد متخصص در این زمینه استفاده شود.
صادرات قوطی و پروفیل به عراق
عراق یکی از همسایگان غربی ایران است که به واسطه موقعیت استراتژیک آن در منطقه و ابعاد گسترده بین المللی، هدف صادراتی بسیاری از کشورهاست. از آنجا که عراق خود، در زمینه فولاد تولیدات چشمگیری ندارد، ناچار به واردات محصولات فولادی هستند. در حوزه ساختمان، پس از سیمان، آهن آلات بویژه پروفیل مهمترین محصول صادرشده به کشور عراق می باشد. ایران نیز بخش عمده ای از نیاز کشور عراق در بحث واردات کالاهای اساسی و صنایع فولادی را تامین می کند. کاهش تعرفه گمرک عراق و گستردگی مرزی آن با ایران، راه را جهت صادرات زمینی بسیار هموار کرده است. به منظور صادرات قوطی و پروفیل به کشور عراق لازم است شرایط این کشور به لحاظ محدودیت های بازاریابی، پیچیدگی های امور اداری، سیستم بانکی و... در نظر گرفته شود. نکته حائز اهمیت در صادرات پروفیل به عراق ، عملیات گمرکی و کیفیت محصولات فولادی می باشد که مجموعه شهرآهن، تضمین می کند همراه شما باشد تا مسیری ایمن و پررونق تجاری را برای شما رقم بزند.
صادرات لوله و پروفیل به گرجستان
گسترش همکاری های دو کشور ایران وگرجستان و همچنین دارا بودن اشتراکات فرهنگی وتاریخی، توانسته است شرایط مطلوبی را برای تجارت پرسود بازرگانان ایرانی فراهم آورد. این مسئله به قدری قابل اهمیت است که می توان از این کشور به عنوان دروازه ای برای اتصال به کشورهای اروپایی یاد کرد. بر اساس توافقنامه کشورهای عام المنفعه تعرفه گمرکی محصولات صادراتی تولید گرجستان حذف خواهد شد و این امر بدون پرداخت هیچگونه عوارضی صورت خواهد گرفت. بر اساس تحریم های سیاسی ایران از سوی ایالات متحده آمریکا صادرات محصولات فولادی میلگرد، قوطی و پروفیل و.. به کشورهای اروپایی ممنوع می باشد. با این اوصاف تجار ایرانی می توانند ضمن ارسال محموله های قوطی و لوله پروفیل به این کشور، مجددا آن را به کشورهای اروپایی و البته به نام کشور گرجستان صادر کنند. افزودن بر این مسائل کیفت بالای محصولات فولادی ایرانی بخش عمده ای از بازار گرجستان را نیز تصاحب کرده است و این مسئله یکی از دلایل افزایش تقاضای واردات از سمت ایران محسوب می شود.
صادرات قوطی و پروفیل به افغانستان
افغانستان در طی جنگ های داخلی متوالی و مشکلات اخیر، به عنوان منطقه ای وابسته به لحاظ اقتصادی در آسیا شناخته می شود. این مسئله سبب شده است تا بازار این کشور از سوی کشورهای همسایه آن نظیر ایران، پاکستان و هند اشباع شود. با توجه به تقاضای بالای افغانستان مبنی بر واردات مصالح ساختمانی و همچنین سهولت در حمل و نقل محموله های صادراتی، می توان عنوان کرد که این کشور یکی ارزان ترین مناطق صادرات انواع میلگرد، قوطی و پروفیل های ساختمانی، سیمان، تیرآهن، سنگ و... است. قیمت تمام شده مصالح از مهم ترین نکات صادرات به این کشور می باشد.
صادرات قوطی و پروفیل به ترکمنستان
ترکمنستان یکی دیگر از همسایگان ایران در منطقه اوراسیاست که سرشار از منابع نفتی و گاز طبیعی است. به همین دلیل بخش عمده درآمد سالیانه این کشور یعنی حدود 90 درصد از آن از طریق صادرات این منابع تامین می گردد. این کشور در حال توسعه با طرح ریزی های گسترده به دنبال افزایش ساخت و ساز در مناطق مختلف است که این مسئله نیاز آن به مصالح ساختمای و فولادی را دو چندان خواهد کرد. این فرصت طلایی تجاری از طریق مرز خشکی ( خط آهن سرخس-بندعباس) و سه خطر مرزی دیگر قابل سرمایه گذاری است. همچنین استان خراسان نیز بعنوان مرز مشترک دو کشور، مسیر مناسبی برای ارسال کالاهای غیرنفتی نظیر محموله های ساختمانی فولاد و لوله های پروفیل می باشد.
صادرات قوطی و پروفیل به ارمنستان
رشد اقتصادی اخیر کشور ارمنستان و بهبود اوضاع سیاسی این کشور در منطقه اوراسیا دو عامل تاثیرگذار در افزایش فعالیت آن در بخش تجاری است. پس از پیوستن دو کشور ایران و ارمنستان به کشورهای عام المنفعه اواسیا در سال 2015 میلادی مراداوات دو کشور در زمینه های مختلف بهبود یافت. روابط تجاری ارمنستان در طی چندین سال گذشته تحت تاثیر درگیری های سیاسی با کشورهای آذربایجان و ترکیه، مشکلات متعددی را تجربه کرده است. در این راستا کشورهای ایران، چین و روسیه به عنوان مهم ترین تامین کنندگان کالاهای مورد نیاز آن محسوب می شوند. این فرصت تجاری بستر مناسبی برای توسعه صادرات محصولات سودده نظیر مصالح ساختمانی فولادی اعم از لوله پروفیل سبک و سنگین، میلگرد، تیرآهن و آهن آلات به شمار می رود.
صادرات قوطی و پروفیل به سوریه
فعالیت در زمینه صادرات به کشور سوریه با توجه به نیاز بالای این کشور در امر ساخت و ساز امری مهم و سودده برای تجار ایرانی است. در پی مشکلات و درگیری های داخلی بخش اعظمی از مناطق شهری این کشور با مشکلات زیرساختی بعضا شدید مواجه شده است. بنابراین می توان با به کار گیری ساز و کارهای مختلف و سنجیدن شرایط مالی، گستره صادرات محصولات فولادی به این کشور را بیش از پیش توسعه داد. هم اکنون سوخت های شیمیایی، گاز طبیعی، تیرآهن، میلگرد و همچنین قوطی و لوله های پروفیل بیشترین میزان از صادرات کالاهای غیر نفتی به سوریه را شامل می شوند.
صادرات قوطی و پروفیل به قطر
از دیگر کشورهای مهم حاشیه خلیج فارس می توان به کشور قطر و شهر دوحه اشاره کرد. در طی سالیان اخیر بازار این کشور به دلیل برخی از مشکلات سیاسی و اقتصادی آن با کشورهای امارات و عربستان با محدودیت هایی مواجه شده است. روابط سیاسی مناسب دو کشور ایران و قطر، سهولت ترانزیت کالا و همچنین اشتراکات دینی و فرهنگی، افق تازه ای برای توسعه بخش تجاری ایران محسوب می شود. در حال حاضر بخش عمده ای از صادرات ایران به این کشور شامل مواد غذایی، محصولات کشاورزی و صنایع فولاد و آهن است. بر اساس آخرین آمار این میزان، از سال 218 میلادی به بعد با رشد قابل توجهی همراه بوده است. انواع آهن آلات، قوطی و لوله های پروفیل صنعتی و ساختمانی، سنگهای معدنی و سایر مصالح بخش ساخت و ساز از مهم ترین محموله های صادراتی ایران به کشور قطر به شمار می روند. بحث کیفیت و قیمت دو عامل تاثیرگذار در افزایش تقاضای واردات کشور قطر می باشد.
صادرات قوطی و پروفیل به عمان
عمان از جمله کشورهای نفت خیز منطقه خاورمیانه است که به دلیل مراودات سیاسی مطلوب با سایر کشورها، از مقاصد مهم صادرات کالاهای خارجی است. برخلاف سایر کشورهای منطقه اوراسیا دسترسی ایران به کشور عمان از طریق مرز آبی به سهولت امکان پذیر است و به همین دلیل بازار آن یکی از اهداف مهم تجاری ایران محسوب می شود. این کشور سعی دارد تا به واسطه فروش منابع نفتی عظیم، بخش های مختلفی از مناطق حاشیه نشین شهری را ارتقا دهد. بدیهی است که توسعه مناطق شهری حجم عظیمی از مصالح ساختمانی را می طلبد. بنابراین صادرات انواع محصولات فولادی تولید ایران نظیر تیرآهن، میلگرد و به ویژه قوطی و لوله های پروفیل در انواع و ابعاد مختلف می تواند نقش مهمی در بهبود روابط تجاری دو کشور ایفا کند.
صادرات قوطی و پروفیل به کویت
بازار کشورهای حاشیه خلیج فارس، فرصت تجاری مهمی برای صادرات انواع محصولات ایرانیست. کشور کویت با جذب سرمایه گذاران و همچنین فعالیت در زمینه واردات محصولات با کیفیت عالی در نظر دارد تا بخش عمده ای از برنامه توسعه منطقه ای خود را با موفقیت به اجرا در آورد. به دنبال همین مسئله نیاز این کشور به مصالح با کیفیت ساختمانی به ویژه میلگرد و انواع لوله های پروفیل امری ضروری و اجتناب ناپذیر است. لازم است تا پیش از ارسال محموله های صادراتی به این کشور به جهت تطابق با استانداردهای واردات این کشور، آنالیز و کیفیت سنجی محصولات به دقت انجام شود.
صادرات قوطی و پروفیل به قبرس
کشور قبرس یکی از مناطق مهم تجاری سه قاره آسیا، اروپا وآفریقا محسوب می شود. بخش عظیمی از اقتصاد این کشور وابسته به مشاغل و فعالیت های تجاری آن است. امروزه علاوه بر سرمایه گذاری در بخش های گردشگری و خدماتی، سعی شده است تا محدودیت های تبادلات تجاری این کشور با سایر کشورها نیز کمرنگ شود، تا رشد بیشتری در بخش های مختلف آن صورت گیرد. علاوه بر فعالیت قبرس در بخش صادرات، این کشور پذیرای انواع ماشین آلات، سوخت، مواد شیمیایی، فولاد و مصالح ساختمانی نیز می باشد. ایران نیز در طی چندین سال گذشته تامین کننده بخش عظیمی از نیاز فولاد این کشور بوده است. بر اساس تقاضای بازار قبرس و اهداف ذکر شده این کشور بهترین مقصد برای صادرات انواع قوطی و پروفیل های ساختمانی در ابعاد مختلف و همچنین سایر مصالح ساختمانی است.
صادرات قوطی و پروفیل به پاکستان
پاکستان به دلیل دارا بودن اشتراکات مرزی گسترده با ایران، نقطه عطفی برای صادرات محصولات ایرانی است. چرا که این کشور یکی از پرمتقاضی ترین مناطق واردات انواع سوخت، آهن آلات، فولاد و فلزات صنعتی به شمار می آید. اگرچه در مقابل صادرات محصولات فولادی به پاکستان واردات نیز انجام می شود، اما همچنان میزان صادرات ایران به این کشور روند صعودی داراست. یکی از مسائل حائز اهمیت در بحث صادرات لوله و پروفیل به پاکستان کیفیت بالای آن و مطابق با استانداردهای روز جهانی است. به دلیل حضور پررنگ کشورهای چین و هند در بازار این کشور، لازم است تا محصولات فولادی ایران به جهت حفظ جایگاه خود، همواره به بالاترین کیفیت و مناسب ترین قیمت عرضه شوند.
صادرات قوطی و پروفیل به ازبکستان
ازبکستان یکی از کشورهای در حال توسعه منطقه اوراسیا است که برنامه های متعددی را جهت توسعه و آبادانی مناطق محروم و کم برخوردار خود تنظیم و تدوین کرده است. بنابر شرایط ایجاد شده واردات مصالح ساختمانی و صنعتی جهت توسعه زیرساخت شهرهای این کشور ضروریست. این مسئله بستر مناسبی را جهت صادرات لوله و پروفیل، میلگرد، تیرآهن و سایر مصالح ساختمانی تولید ایران ایجاد کرده است. عمده صادرات ایران به کشور ازبکستان از طریق مرز ترکمنستان صورت می گیرد.
این شرکت مفتخر به همکاری با کارخانه های تولیدی و شرکت های بازرگانی، برای اجرای کلیه عملیات گمرکی مربوطه به صادرات مواد اولیه، محصولات آماده و ... از گمرکات کشور می باشد. در این راستا آماده ارائه خدمات مرتبط از جمله جذب وسیله نقلیه، انجام عملیات گمرکی، صدور گواهی نامه و پلمپ کالا در گمرک مبدا و نیز خروج از گمرک مرزی می باشیم.
همچنین کارشناسان زبده این مجموعه، آماده ارائه مشاوره های تخصصی به شما می باشد. جهت دریافت مشاوره می توانید با شماره 09123137673 تماس حاصل نمایید.